Tartu messikeskuses saab nädalavahetusel uudistada põllu- ja metsamasinaid

maaelu.postimees.ee
Copy
Mullune kogemus näitas, et kuigi autonäitusel põllu- ja metsatehnika eksponeerimine võib tunduda publikule ootamatu, kujunes see menukaks ja tõi messile enam rasketehnika huvilisi.
Mullune kogemus näitas, et kuigi autonäitusel põllu- ja metsatehnika eksponeerimine võib tunduda publikule ootamatu, kujunes see menukaks ja tõi messile enam rasketehnika huvilisi. Foto: Kristjan Teedema

Eeloleval nädalavahetusel toimub Tartu messikeskuses auto- ja tehnikamess Motoshow, kus seatakse üles “Maamess esitleb” expo ala, mille eesmärk on tutvustada uut põllu-, metsa- ja kommunaaltehnikat.

Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on koroonapandeemia jätnud messikalendrisse suure tühimiku ning seeläbi vähendanud masinamüüjate võimalusi tehnika eksponeerimiseks.

“Kuna Maamess jäi teist kevadet järjest ära, pakume ka sel sügisel võimalust auto- ja tehnikamessil rasketehnikat esitleda. Mullu esmakordselt katsetatud formaat võeti hästi vastu ja annab tänavugi põhjust Maamessi teemavaldkondi automessile juurde liita,” märkis Kikkul.

Kikkuli sõnul näitas mullune kogemus, et kuigi autonäitusel põllu- ja metsatehnika eksponeerimine võib tunduda publikule ootamatu, kujunes see menukaks ja tõi messile enam rasketehnika huvilisi.

“Loodetavasti suudame Maamessi expo-alaga tekitada huvi maaelu ja seal töötamise vastu,” märkis ta ning lisas, et ennekõike on alal avastamist erialainimestel, sest eksponeeritud on tehnika viimane sõna.

  • Motoshow toimub Tartu Näituste messikeskuses 10.-12. septembril. Maamessile on põhjust sammud seada aga järgmise aasta 21.-23. aprillil.
  • Näitusel osalevad A. Tammel AS, Agrosilva AS, Baltoil AS, JK Motors OÜ, Kaivi Trans OÜ, Metsis OÜ, Neste Eesti AS, Rodnas OÜ, Tatoli AS ja Wihuri Agri. Kohal on ka Lihuniku Äri koostöös Big Green Egg Eesti OÜ’ga, et pakkuda veise- ja lambaliha.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles