Anna oma hääl “Eesti maaelu pärlite” fotokonkursil!

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotokonkursi võitja kuulutatakse välja 25. veebruaril.
Fotokonkursi võitja kuulutatakse välja 25. veebruaril. Foto: Viktor Cap / PantherMedia / Viktor Cap

Maaeluministeerium kutsub kõiki hindama Eesti maaelu teemalisel fotokonkursile "Eesti maaelu pärlid" laekunud fotosid.

Fotokonkrusile laekunud fotode seas on pilte Eesti maaelu kaunitest vaadetest, armsatest loomadest, põnevatest inimestest

Foto, mis on saanud kokku enim laike, südameid või naerunägusid, võidab rahva lemmiku tiitli. Lisaks kuulutatakse välja ka Maaeluministeeriumi töötajate ja maaeluministri lemmik.

Konkursile saadetud fotosid saab näha ministeeriumi Facebookilehel.

Fotokonkursi tingimused

  • Fotosid oodati 15. veebruarini.
  • 18.–22. veebruarini kuvatakse fotosid Maaeluministeeriumi Facebooki lehel eraldi albumis ning võitjad selgitatakse välja kolmes kategoorias: rahva lemmik (enim laike kogunud foto); Maaeluministeeriumi töötajate lemmik (selgub ministeeriumisisesel hääletusel); maaeluministri lemmik.
  • Võitjad kuulutatakse välja 25. veebruaril Maaeluministeeriumi Facebooki lehel.
  • Auhinnad: Rahva lemmik – strateegiamäng Agricola, raamat "Eesti maaelu piltides" ja Eesti toidu kinkepakk; Maaeluministeeriumi töötajate lemmik – raamat "Eesti maaelu piltides" ja Eesti toidu kinkepakk; Maaeluministri lemmik – raamat "Eesti maaelu piltides" ja Eesti toidu kinkepakk.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles