Nädalavahetusel langeb õhutemperatuur kohati kaheksa miinuskraadini

BNS
Copy
Hommikune härmatis.
Hommikune härmatis. Foto: Erik Prozes

Lähipäevadel langeb õhutemperatuur kohati kuni kaheksa miinuskraadini, prognoosib ilmateenistus. 

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 4-9, puhanguti 13 m/s, Lääne-Eesti saartel 6-11, puhanguti 15 m/s, pärast keskööd nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni -7, Lääne-Eestis -2 kuni +2 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 4-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4 kraadi, saartel tuleb kuni +2 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 3-8, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Külma on 2-8 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni 2 kraadi sooja.

Päeval pilvisus tiheneb ja kohati võib vähest lund ja lörtsi sadada. Puhub kagutuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -2 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +2 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund ja lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +2 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +1 kraadi, saartel tuleb kuni +4 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles