Maamessi linnak täienes toidupromenaadiga

, Maamessi projektijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maamess

Maamessi tarvis on kasutusel kogu Tartu Näituste 6,5hektarine krunt. Tänu headele naabritele oleme tänavu laienenud, et vastu võtta 470 eksponenti ning korraldada logistika ja parkimine.

Messi tarvis püstitati taas muljetavaldav linnak – 1200 m2 D-hall, kuhu koonduvad toidu- ja taluturismi ettevõtted, 800 m2 loomade hall, 600 m2 turupaviljon, tribüünid ja eksponentide ajutised ehitised. Esmakordselt Maamessi ajaloos rajasime A-halli esisele alale toidupromenaadi, seal on söögikohad, vaateplatvormid ja pressikeskus.

Toidupromenaad laiub tervel A-hallil. Ehitus sai ette võetud, et pakkuda külalistele veel rohkem kohti puhkamiseks ja einestamiseks.

Nädal aega Maamessini

Täpselt nädala pärast avatakse 26. Maamess külastajatele. Messi korraldusmeeskond palub külastajailt kannatlikku meelt, sest Tähtvere linnaosas on tavapärasest rohkem sagimist. Võib esineda liiklusummikud.

Külastajad saavad parkida laululava alumises parklas ja Vaksali tänava pikendusel. Mõlemast parklast on messini lühike jalutuskäik. Palume jälgida viitasid ja täita liiklusreguleerijate korraldusi.

Maamessi veebileht annab põhjaliku ülevaate toimumiskohast, lahtioleku kellaaegadest, messi eksponentidest ja programmist. Soovitame enne messikülastust lehega tutvuda: www.maamess.ee.

Traditsiooniliselt varustatakse kõik külalised Maamessi kataloogiga, kust leiab messiskeemid ja eksponentide ülevaate. Samuti on igati valmis abistama ja teed juhatama infotöötajad.

Tere tulemast Maamessile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles