Eesti idufirma võitis Poolas kaks põllumajandusauhinda

maaelu.postimees.ee
Copy
eAgronomi loojad Robin Saluoks (vasakul) ja Stenver Jerkku.
eAgronomi loojad Robin Saluoks (vasakul) ja Stenver Jerkku. Foto: eAgronom

Eesti idufirma eAgronom võitis jaanuaris Poolas kaks auhinda - Kuldse Kure ja MTP Kuldmedali.

Kuldne Kurg antakse välja kord aastas märkimisväärsele ettevõttele Poola põllumajanduses. See aasta võitis Kuldse Kure auhinna eAgronom oma põllumajandustarkvara eest, mis on mõeldud põllumajandusettevõtetele, mille suurus on üle 100 hektari.

“Kuldne Kurg ei tunnusta ainult eAgronomi Poola meeskonna tööd, vaid see auhind on tervele tiimile, kellega oleme suutnud luua auhinnaväärilise tarkvara,” sõnas eAgronomi Poola filiaali tegevjuht Adam Mikołajczak.

MTP Kuldmedali võitis eAgronom kategoorias “Põllumajanduse jaoks loodud masinad, seadmed, rakendused ja tooted”. MTP Kuldmedal on Poola kvaliteedimärk, mis väljastatakse edukatele ettevõtetele.

“On au saada sellise suure tunnustuse osaliseks Poola põllumeestelt. Me jätkame põllumehe keskset arendustööd ja neile uute väärtuslike toodete loomist,” sõnas eAgronomi tegevjuht Robin Saluoks.

eAgronom on Eesti idufirma, mis pakub põllumajandustarkvara, et lihtsustada põllumehe paberitööd ja pakub võimalikke lahendusi ettevõtja töö optimeerimiseks ning tuleviku plaanide tegemiseks. Täna tegutseb eAgronom Eestis, Lätis, Poolas, Tšehhis, Rumeenias ja Kanadas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles