Kolm pulli ületasid maagilise 4000-eurose müügihinna

maaelu.postimees.ee
Copy
Kolmel tõupullil tõusid hinnapakkumised üle 4000 euro.
Kolmel tõupullil tõusid hinnapakkumised üle 4000 euro. Foto: ETKÜ

Seekordne veebioksjon tõestas järjekordselt, et Eesti tõuloomaaretajad on teinud hiilgavat tööd, maha müüdi kümmekond pulli. Kolmel tõupullil tõusid hinnapakkumised üle 4000 euro.

26. aprillil toimunud tõupullide veebioksjon murdis ennast tugevalt rahvusvahelisele turule. Kui eelmisel aastal oli üks ostja Lätist, siis tänavu aasta lisaks lätlaste osalemisele võtsid oksjoni lõppedes ühendust Tšehhi tõuloomaaretajad, kes andsid küll hilinenult teada loomade ostusoovist. „Selgus, et nendele jõudis oksjonile registreerumise info hilinemisega. Nüüd peame läbirääkimisi loomade osas, kes neile veebikataloogis silma jäid,“ oli Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu juhatuse esimees Tanel-Taavi Bulitko asjade käiguga rahul.

Eesti Lihaveisekasvatajate Seltsi juhatuse esinaine Jane Mättik ütles, et seekord jõudsid lausa kolm pulli üle maagilise 4000 euro suuruse müügihinna: kaks anguse ja üks limusiini tõugu pull. Oksjonil müüdud pullidest oli 5 anguse, 3 herefordi, 1 šarolee ja 1 limusiini tõugu. Lätti läks 1 angus ja 1 limusiini tõugu pull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles