Nädala lõpp toob endaga miinuskraadid

maaelu.postimees.ee
Copy
Nädalavahetusel langeb temperatuur öösiti kuni kuue miiniskraadini.
Nädalavahetusel langeb temperatuur öösiti kuni kuue miiniskraadini. Foto: Elmo Riig

Nädala lõpus läheb ilm senisega võrreldes jahedamaks ning taas on öösiti kohati oodata ka miinuskraade, prognoosib ilmateenistus. 

Reede öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi, saartel tuleb kuni +5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi sadada. Puhub kagutuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi, saartel tuleb kuni +5 kraadi. 

Laupäeval (23.11) jääb rõhkkondade vastasseis püsima ja kagutuul on öösel ikka veel võrdlemisi tugev. Lõunakaarest saabub niiskust, siin-seal sajab lörtsi ja vihma, idapoolsetes maakondades ka pisut lund, pärastlõunal taevas selgineb ja ilm on sajuta. Kagutuul jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval 0..-2, saartel ja läänerannikul ööpäevaringselt +1..+4°C.

Pühapäeval (24.11) on Venemaa kõrgrõhuala mõjusam ja ilm on suurema sajuta ning mõõduka kagutuulega. Selgemat taevast on laialdasemalt ning õhutemperatuur langeb öösel -1..-6°C-ni, vaid saartel kagutuulele avatud rannikul jääb üle 0°C, päeval on 0..-2, saarte rannikul ööpäevaringselt kuni +3°C.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles