Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Lihatööstusest loobumine tegi elu Kehtna Mõisas lihtsamaks

Copy
Kehtna Mõisa OÜ juhatuse liige Siim Riisenberg kinnitas, et pärast lihatööstuse sulgemist said nad keskenduda oma põhitegevusele ehk piimatootmisele. Rentnik saaks koos ruumidega soovi korral muu hulgas õiguse edasi valmistada ka Kehtna poolsuitsuvorsti. Retsepti ollakse nõus temaga jagama.
Kehtna Mõisa OÜ juhatuse liige Siim Riisenberg kinnitas, et pärast lihatööstuse sulgemist said nad keskenduda oma põhitegevusele ehk piimatootmisele. Rentnik saaks koos ruumidega soovi korral muu hulgas õiguse edasi valmistada ka Kehtna poolsuitsuvorsti. Retsepti ollakse nõus temaga jagama. Foto: Tiit Efert

Kevadel teatas Kehtna Mõisa OÜ, et sulgeb jaanipäevaks oma väikse lihatööstuse ning kanala. Tänaseks on pooles kanalas alustamas autoremonditöökoda ja lihatööstuse ruumidele otsitakse jätkuvalt rentnikku.

“Keerulised ajad on kõigil, aga meil läheb kenasti. Ilma kanala ja lihatööstuseta on lihtsam, saame oma põhitegevusele keskenduda,” kinnitas Kehtna Mõisa OÜ juhatuse liige Siim Riisenberg. Ettevõtte põhitegevuseks on piimatootmine.

Lihatööstus oli vaid kõrvaltegevus

Tagasi üles