VAATA JÄRELE ⟩ Maa Elu TV-s: rohepööre, seakasvatussektori mured, tööjõukriis maal ja maale elama kolimine

maaelu.postimees.ee
Copy

Postimees ja Maa Elu osalevad Maamessil ning toovad otseülekande vahendusel lugejate-vaatajateni kahe esimese päeva messimelu.

Maamess avatakse külastajatele neljapäeval, 21. aprillil kell 10.00 ning kestab laupäeva, 23. aprilli kella 16.00ni.

  • Maa Elu TV otseülekannete saatekavaga saab tutvuda SIIN.
  • Maamessil toimuva kohta saab lähemalt uurida messi ajakavast. 

Maamess toimub korraldajate sõnul sarnaselt varasemale, laiudes nii sisepaviljonides kui seitsme hektari suurusel näituseväljakul. "Hea meel on näha nii aktiivset osavõttu, mis tõestab messi kui olulise turunduskanali tähtsust. Vahepealsed aastad on oluliselt kärpinud võimalusi olla laiema publiku ees, mistõttu saavad väljapanekud olema sisukad ning toimub hulgaliselt esmaesitlusi, ütles Maamessi projektijuht Margus Kikkul.

Kikkuli sõnul on tänavune telklinnak üks aegade suurimaid, sest lisaks messikeskuse paviljonidele püstitatakse üle 3000 ruutmeetri jagu katusealust pinda. Kümnendik messil osalevatest ettevõtetest on piiritagant, tänavu on tulijaid Soomest, Rootsist, Lätist, Leedust, Saksamaalt, Austriast ja Kanadast. Ühiskülastuse Maamessile teevad Eesti maaeluminister Urmas Kruuse kutsel Baltikumi põllumajandusministrid, kes osalevad ka Maamessi avatseremoonial.

Tänavu on Maamessi näol tegemist esimese tõsiselt suure messiga üle mitme aasta. Korraldajad panevad inimestele südamele, et haigustunnustega peab jääma koju.

  • Järjekorras 28. rahvusvaheline põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse ettevõtteid ja organisatsioone koondav mess toimub 21.-23. aprillil 2022 Tartu Näituste messikeskuses.
  • Euroopa suuremate põllumajandusnäituste korraldajate liitu EURASCO kuuluv Maamess on Eesti suurim mess ning suurim Baltikumis omataoliste seas.

21.04 otseülekande esimene osa järelvaadatav:

21.04 otseülekande teine osa järelvaadatav:

22.04 otseülekande esimene osa järelvaadatav:

22.04 otseülekande teine osa järelvaadatav:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles