Skip to footer
Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi
Saada vihje

Kaks Lõuna-Eesti restorani panevad suveks seljad kokku

Kaks restorani ühendavad suveks oma tugevused. Lihuniku Äri restorani kokk suundub suveks Kodase restorani (fotol).

Tartu restoran Lihuniku Äri ja restoran Kodas teevad sel suvel koostööd. Valgjärvel asuvas restoranis saab alates 14. juunist laupäeviti ja pühapäeviti Lihuniku Äri kohalikust toorainest roogasid. Peakokk Eerik Kõutsi sõnul kasutatakse veis ära nii-öelda põskedest sabani.

Lihuniku Äri juht Katrin Noorkõiv sõnas, et mõlemat restorani ühendab eriline oskus: „See on Eestis ikkagi harukordne, et me pakume süüa ja juua toorainest, mida oleme ise kasvatanud ja ise toodanguks ehk suupäraseks valmistanud. Lihuniku Äri maheveise liha tuleb kohalikust veisekasvatusest ja Kodase käsitööjoogid valmivad sealsamas.“

Sulev Nõmmanni, Kodase tegevjuhi kinnitusel seob Lihuniku Äri ja Kodast pikk koostöö. „Me oleme vastastikku toorainet ja tooteid kasutanud palju aastaid. Need on olnud meie klientidele meele järele ja seetõttu otsustasime sel suvel teha sammu teineteisele lähemale ning veiseliha kohtub meie juures jookidega. Alates restorani avamisest viie aasta eest oleme tahtnud pakkuda eristuvaid maitseid ja toiduelamusi, mida varem ehk kogetud ei oldagi.“

Kommentaarid
Tagasi üles