Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi
Saada vihje

IDEID NÄDALAVAHETUSEKS Hõbekala tasub valmistada grillil

Räime kõrvale sobib imehästi karulaugu-kartulisalat ning värske soola-küüslaugukurk.
Räime kõrvale sobib imehästi karulaugu-kartulisalat ning värske soola-küüslaugukurk. Foto: 2 x Tiit Efert

Juba ligi kaks kümnendit tagasi eesti rahvuskalaks valitud räim on eestlastele toidulaual tuttav, kuid alati võib katsetada ka uusi küpsetamisviise. Kui keegi pole veel räime grillinud, siis julgustan seda tegema.

Räim on üldiselt aasta läbi kättesaadav. Kuna tal on kaks püügiperioodi – kevadel ja sügisel –, on püügikogused suured ning sügavkülmast sulatatuna leiab seda hõbekala lettidelt ka püügiperioodide vahelistel aegadel.

Kommentaarid
Tagasi üles