Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi
Saada vihje

Üllatav põhjus, miks täispiima aina rohkem müüakse

Nii tarbitakse tänapäeval piima: või croissant’is ja piim kohvis, muidugi juust pitsal ka.
Nii tarbitakse tänapäeval piima: või croissant’is ja piim kohvis, muidugi juust pitsal ka. Foto: Sabuzak Kim/Pixabay

"Valku, järjest enam valku nõuavad tarbijad,” tõdes rahvusvaheliselt tunnustatud piimaturuekspert Christophe Lafougere, kui rääkis Pärnus Piimafoorumil, kuhu poole piimatootmine liigub.

Ühe huvitava faktina jäi kõlama, et üha enam tahetakse täispiima. Ei, see pole tervislikult toituda soovi mõju. Peamine põhjus peitub hoopis selles, et üha enam juuakse maailmas cappuccino’t, latte’t ja muid piimaga kohvijooke, need aga vajavad piimavahtu, ja parim viis täiuslikku vahtu saavutada on kasutada täispiima.

Kommentaarid
Tagasi üles