![Samliku Pekkeri omanikud Eva Soosaar ja Raido Soosaar pakuvad erilisi vastlakukleid, mille valmimiseks läheb aega mitu päeva.](http://f9.pmo.ee/Q0qSjsQoy66xf5-S6S2JoSxH97Y=/1442x0/filters:focal(1924x1574:3030x2322):format(webp)/nginx/o/2025/02/05/16637863t1ha7e4.jpg)
Türi linnas pagarikoja avanud Samliku Pekkeri vastlakuklid teeb erilisemaks nende valmimiseks kuluv aeg ja peamise tooraine päritolumaa. Nii julgeb pererahvas neid tänavu teha kümme korda rohkem kui varem ja seda vaatamata kukli krõbedamale hinnale.
Türi linnas pagarikoja avanud Samliku Pekkeri vastlakuklid teeb erilisemaks nende valmimiseks kuluv aeg ja peamise tooraine päritolumaa. Nii julgeb pererahvas neid tänavu teha kümme korda rohkem kui varem ja seda vaatamata kukli krõbedamale hinnale.
Türi linnas pagarikoja avanud Samliku Pekkeri omanikud Eva ja Raido Soosaar on tuntud kui juuretisega pagaritoodete tegijad. Nende haputaigna leivad-saiad koguvad aina suuremat tuntust ja seda nii maitseomaduste kui ka tervislikkuse pärast.