Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi
Saada vihje

Erilised vastlakuklid vajavad valmimiseks nelja päeva

Copy
Samliku Pekkeri omanikud Eva Soosaar ja Raido Soosaar pakuvad erilisi vastlakukleid, mille valmimiseks läheb aega mitu päeva.
Samliku Pekkeri omanikud Eva Soosaar ja Raido Soosaar pakuvad erilisi vastlakukleid, mille valmimiseks läheb aega mitu päeva. Foto: Anitra Lukjanov

Türi linnas pagarikoja avanud Samliku Pekkeri vastlakuklid teeb erilisemaks nende valmimiseks kuluv aeg ja peamise tooraine päritolumaa. Nii julgeb pererahvas neid tänavu teha kümme korda rohkem kui varem ja seda vaatamata kukli krõbedamale hinnale.

Türi linnas pagarikoja avanud Samliku Pekkeri omanikud Eva ja Raido Soosaar on tuntud kui juuretisega pagaritoodete tegijad. Nende haputaigna leivad-saiad koguvad aina suuremat tuntust ja seda nii maitseomaduste kui ka tervislikkuse pärast.

Nüüd pakuvad nad ka vastlakukleid, mis tehtud juuretisega lehttaigna põhjal ja peremees Raido sõnutsi on nende rullid just seetõttu ka erilised. „Meie vastlakuklid valmivad nelja päevase perioodi jooksul. Need pole ühe päevaga tehtavad asjad, vaid vajavad rohkem hoolt ja armastust ja võtavad ka rohkem aega, et nullist sajani valmis saada,“ selgitas ta.

Tagasi üles