:format(webp)/nginx/o/2024/12/25/16563121t1h8e52.jpg)
Jõulude ajal keerlevad me mõtted muu toreda kõrval kindlasti ka toidu ümber. Eestimaine toidukaup ja selle mühinal kerkiv hind oligi üks teemadest, millest jõulude eel rääkisime regionaal- ja põllumajandusministri Piret Hartmaniga.
Jõulude ajal keerlevad me mõtted muu toreda kõrval kindlasti ka toidu ümber. Eestimaine toidukaup ja selle mühinal kerkiv hind oligi üks teemadest, millest jõulude eel rääkisime regionaal- ja põllumajandusministri Piret Hartmaniga.
“Jõulud on hästi oluline aeg kogu meie perele,” sõnas Hartman. “On juba välja kujunenud toidutraditsioon: osa sõpradega on meil alati jänesepraad, aga kui lähen oma ämma juurde, siis seal ootavad praevorst ja hapukapsas. Minu ema teeb alati oma sõbrannadega ise verivorsti, tähtsal kohal on ka pasteet. Mu ema toit on imemaitsev, sellega on mul väga palju vedanud.”