Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi
Saada vihje

Pagar kolib tootmisega ostjale lähemale

Copy
Pagarikoja Samliku Pekker omanikud Eva ja Raido Soosaar valisid Türil peagi avatavasse uude pagarikotta-kohvikusse kohvi selle nädala alguses pealinnas.
Pagarikoja Samliku Pekker omanikud Eva ja Raido Soosaar valisid Türil peagi avatavasse uude pagarikotta-kohvikusse kohvi selle nädala alguses pealinnas. Foto: Anitra Lukjanov

Põhja-Pärnumaa vallas, Järva- ja Pärnumaa piiril tegutseva pagarikoja Samliku Pekker omanikud Eva ja Raido Soosaar hakkavad oma erilisi küpsetisi pakkuma Türi linnas ja kolivad selleks oma kodumajas asuvast tootmisest ostjatele lähemale, Kaare tänava tööstuskompleksi rendipinnale.

Märksa mugavam köögiruum võrreldes praeguse pagarikojaga kodumaja keldrikorrusel kaalub nende sõnul üles tekkiva rendikulu. Ruumi mahuvad väga vajalik uus ahi, paar suuremat külmikut ja kerkekapp. Lisaks kohviseadmed, et pakkuda kohvi 20-kohalises kohvikuosas, kus perenaine teab, et hakkab tegema ka hapusaia ja leiva töötubasid. Neil on kavas hakata tegema ka õhtusööke.

Tagasi üles