Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Aasta õppejõud töötab Eesti Maaülikoolis (1)

Copy
Eesti Maaülikooli toiduhügieeni lektori ning veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduteaduse ja -hügieeni osakonna juhataja Mati Roasto.
Eesti Maaülikooli toiduhügieeni lektori ning veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduteaduse ja -hügieeni osakonna juhataja Mati Roasto. Foto: Sille Annuk

5. oktoobril Jõhvi kontserdimajas toimunud Aasta Õpetaja galal sai Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise professor Mati Roasto aasta õppejõu tiitli.

Mati Roasto on väga hinnatud õppejõud nii üliõpilaste kui ka täiendusõppijate silmis, samuti tipptasemel teadlane ning toiduohutuse ja veterinaarse rahvatervise valdkonnas Eesti parim ekspert, tutvustab maaülikool laureaati oma kodulehel.

Mati Roastot iseloomustab professionaalsus, positiivsus, väga hea suhtlemisoskus sh huumorimeel. Üliõpilaste sõnul nakatab Mati Roasto loov ja entusiastlik olemus kogu auditooriumi. Tema puhul hinnatakse õppeprotsessi head ülesehitust ja erinevate õppemeetodite kasutamist, kus arutelud ja juhtumianalüüsid loovad seoseid praktikaga ning muudavad õppimise põnevaks, ettearvamatuks ja kordumatuks. Elulised näited arendavad õppijates oskusi ja vastutust. Oluline on ka õiglane hindamine ning see, et juhendajana on Mati Roasto üliõpilaste jaoks alati olemas, loovust ja arengut toetav.

Tagasi üles