Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Vaimne pinge murdis: tunnustatud piimatootja teeb põllumajandusega lõpparve

Copy
Tunnustatud põllumajandusettevõtja Teet Kallakmaa on otsustanud põllumajandusega lõpparve teha. Peamiseks põhjuseks pidev nöökimine piimahinnaga. "Kevadel sai sellest kõigest siiber, usk murdus lõplikult," sõnab mees. Uuele omanikule annab ta enda sõnul üle tugeva ja toimiva ettevõtte.
Tunnustatud põllumajandusettevõtja Teet Kallakmaa on otsustanud põllumajandusega lõpparve teha. Peamiseks põhjuseks pidev nöökimine piimahinnaga. "Kevadel sai sellest kõigest siiber, usk murdus lõplikult," sõnab mees. Uuele omanikule annab ta enda sõnul üle tugeva ja toimiva ettevõtte. Foto: Eero Vabamägi

Üle 35 aasta piimatootmisettevõtet Metstaguse Agro juhtinud Teet Kallakmaa müüb oma osakud ja väljub põllumajandusest. Viimaseks piisaks selles sai arusaam, et piimaühistu on neile kõik need aastad udu ajanud. Nii tahab ta viimased tööaastad tegutseda teises suunas ilma rohkete alluvate ja suure vastutuskoormata.

Olete lõpetamas põllumajandusettevõtte Metstaguse Agro juhtimist, on see tõsi?

Minu osalus Metstaguse Agros on tänase päeva seisuga 50,2 protsenti ja jah, olen seda müümas. Pärast müüki ei plaani ma jätkata ettevõttes töö tegemist. Soovin ettevõtte väärikalt üle anda ja sellest hetkest väljun põllumajandusest. Olen ühe koha peal ühte tööd teinud 35 aastat, see ring on täis saanud.

Tagasi üles