Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Septembrikuumus mõjub jäätisemüügile hästi: mõne jäätise ostmiseks on vaja dokumenti

Copy
Airi Ariku alkoholi sisaldav ­jäätisesari Prohippieted on mõeldud täiskasvanutele. Ostmiseks tuleb dokument poodi kaasa võtta.
Airi Ariku alkoholi sisaldav ­jäätisesari Prohippieted on mõeldud täiskasvanutele. Ostmiseks tuleb dokument poodi kaasa võtta. Foto: Tiit Efert

Eesti esimese käsitöö pulgajäätise valmistaja, Kohilas asuva Jäämari perenaine Kaili Tuul kinnitas, et tänavune september tõotab kümme aastat tegutsenud ettevõttele tulla edukaim.

“Terve suvi on läinud väga hästi. Juuli oli pisut vihmane, aga maikuu üllatas täiega, me tegime oma parima maikuu ning nüüd tõotab tulla aegade parim september,” rääkis Tuul.

Ka Kiiul täiskasvanutele käsitööjäätiseid valmistava Prohippieted perenaine Airi Arik tunnistas, et tänavune suvi oli töisem kui eelmine. “Näiteks terve augustikuu veetsin suurema osa ajast garaažis tööd tehes, kuna pidevalt oli midagi jälle otsas ja tellimused ootel,” selgitas ta. Oli ka ärevaid hetki: näiteks kui Tallinnas oli otsakorral munakollase mass. “Selline olukord oli minu jaoks esmakordne ning üsnagi pinev ja samal ajal ka õpetlik, sest ei tasu kõike iseenesest mõistetavana võtta ja alati peab mõtlema sammu ette, varu peab endal olemas olema,” lausus ta

Tagasi üles