Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Paul-Tech alustab koostööd Leedu põllumajandusettevõttega

Copy
Dotnuva Balticu tegevjuht Dangis Valaitis (vasakul) ja Paul-Techi tegevjuht Mikk Plakk.
Dotnuva Balticu tegevjuht Dangis Valaitis (vasakul) ja Paul-Techi tegevjuht Mikk Plakk. Foto: Paul-Tech OÜ

Eesti täppispõllumajanduse idufirma Paul-Tech alustab sel sügisel koostööd Leedu juhtiva põllumajandustehnika müüjaga Dotnuva Baltic. Koostöö eesmärk on laiendada Paul-Techi tegevust Leedu turul, pakkudes kohalikele põllumeestele uuenduslikke lahendusi, mis võimaldavad neil oma põllumajandusprotsesse veelgi täpsemalt juhtida.

Paul-Techi tegevjuht Mikk Plakk rõhutas pressiteate vahendusel, et koostöö Dotnuva Balticuga on oluline samm ettevõtte laienemisplaanides. "Dotnuva Baltic, kellel on tugev kohalolek kogu Baltikumis, saab Paul-Techi põllujaamade ametlikuks esindajaks Leedus. See võimaldab meil jõuda Leedu põllumeesteni ja aidata neil optimeerida oma sisendeid ning saavutada paremaid saagikuse tulemusi,“ selgitas Plakk.

Dotnuva Balticu tegevjuhi Dangis Valaitise sõnul olid uue tehnoloogiapartneri valikul olulised tegurid toote loodud kasu põllumajandusettevõttele, digitaalsete andmete kogumise ja analüüsi pikaajaline perspektiiv ning teenuse kvaliteeti tõendav rahvusvaheline kogemus. „Oleme rõõmsad, et leidsime ühise arusaama kaasaegse partneriga, kes loob põllumeestele väga vajaliku unikaalse lahenduse,” sõnas ta.

Tagasi üles