Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Maal oleks Pokémonidele rohkelt ruumi

Copy
Pokémon GO mäng annab võimaluse koguda tervisesamme ja tutvuda nii kodu- kui välismaal põnevate turismiatraktsioonidega. Erinevalt linnast on maal PokéStopi tegijatele tööpõld lai.
Pokémon GO mäng annab võimaluse koguda tervisesamme ja tutvuda nii kodu- kui välismaal põnevate turismiatraktsioonidega. Erinevalt linnast on maal PokéStopi tegijatele tööpõld lai. Foto: Tiiu Leis/Montaaž

Kas usuksite, kui teie mees või naine ütleb välja minnes: "Lähen Pokémon​e püüdma!" Kuid just nii see võibki olla. Näiteks Janne Mikkiver, kes töötab päevad läbi arvuti taga, kasutab iga võimalust selleks, et oma päevased kümme tuhat sammu täis saada just perega Pokémone jahtides.

Telefonimängu Pokémon GO on võimalik enda huvides tööle rakendada mitte ainult tervisesammude kogumiseks, vaid näiteks välismaal turistina ringi liikudes: pea iga mälestusmärgi või skulptuuri juures on ühtlasi ka mõni PokéStop ehk mängupunkt, kus kolli kõrval on kirjas ka infot selle mälestusmärgi, ehitise või kunstiteose kohta. Nii saab mängu kasutada ka kaardina võõras linnas liikumiseks. 

Tagasi üles