Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Mesilastega majandab nii lennujaamade juht kui ka IT-mees

Copy
Kui mesilastega koos toimetad, näed, kuidas saabub kevad ja suvi ja sügis, sõnab Raul Terep, kes kunagi õppis lennujaamade juhtimist, nüüd tegutseb aga mesinikuna Põltsamaal.
Kui mesilastega koos toimetad, näed, kuidas saabub kevad ja suvi ja sügis, sõnab Raul Terep, kes kunagi õppis lennujaamade juhtimist, nüüd tegutseb aga mesinikuna Põltsamaal. Foto: Meemeistrid OÜ

Kui Euroopas on mesinik vaat et kaduv amet, siis Eestis leiab igal aastal tee mesilaste juurde väga erineva eriala inimesi, kes mesindavad hobina või teevad elus koguni kannapöörde ja pühenduvadki mesilindudega tegelemisele.

Kui keegi oleks aastaid tagasi toonases Tartu Lennukolledžis õppima asunud Raul Terepile öelnud, et ühel hetkel on ta mesinik, poleks ta seda ilmselt esialgu uskunud. Siis oli esimesel kohal ikkagi suur lennundushuvi. Et kopteripiloodiks saamise mõte ei saanud teoks, asus ta õppima lennujaamade juhtimist. „Praeguses kontekstis võib öelda, et amet sobib üks ühele. Mesitarud ongi nagu väikesed lennujaamad, mida kantseldada ja juhtida,” sõnas Põltsamaal Nõmaveres asuva Meemeistrite peremees naerdes.

Tagasi üles