Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Sõsaratele antud tunnustus muutis elu

Copy
Restorani Kolm Sõsarat loonud õed usuvad sügavalt mõttesse, et süüa tuleb seda, mida oled ise kasvatanud. Fotol kolmest õest kaks: Triin (vasakul) ja Kerti.
Restorani Kolm Sõsarat loonud õed usuvad sügavalt mõttesse, et süüa tuleb seda, mida oled ise kasvatanud. Fotol kolmest õest kaks: Triin (vasakul) ja Kerti. Foto: 2 x Tiit Efert

Täiendades oma esivanemate kombeid ja traditsioone tänapäevaste tehnikatega, on Valgamaal Lüllemäel asuv restoran Kolm Sõsarat tõusnud Eesti restoranide tippklassi, kus ka kõrgelt hinnatud peakokad käivad inspiratsiooni otsimas.

Restorani on asutanud kolm õde Triin, Kadri ja Kerti, sünni järgi perekonnanimega Vissel. Triinu perekonnanimi on nüüdseks Rätsep. Õed on toitlustusvaldkonnas tegutsenud juba 17 aastat ning praeguses väikses hubases eramajas tegutsetakse viiendat aasta. „Oleme toitlustust tehes palju etappe läbi elanud ja seejuures ka mõelnud, mida me teeme, mida pakume,” rääkis Triin.

Tagasi üles