Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

METK korraldab noortalunikele infopäevad

Copy
Klaviatuur FOTO: Pärnu Postimees
Klaviatuur FOTO: Pärnu Postimees Foto: Pärnu Postimees

Käesoleva aasta sügisel avaneb põllumajandusliku tegevusega alustava noore ettevõtja toetuse taotluste vastuvõtu viimane voor, toetust makstakse MAK 2014–2020 programmiperioodi alusel.

Toetus on loodud, et hõlbustada noorte põllumajandustootjate tegevuse alustamist, aidata kaasa põlvkondade vahetusele põllumajanduses ning suurendada ajakohaste teadmiste ja kogemustega põllumajandustootjate hulka.

Praegu on toetuse määruse muudatused veel kinnitamisel ja taotluste vastuvõtu aeg selgitamisel. Toetuse taotlemise tingimuste ning nõuete kohta lisab PRIA info kodulehele augustikuu jooksul.

Maaelu Teadmuskeskus korraldab aga augustis kolm infopäeva „Põllumajandusliku tegevusega alustava noore ettevõtja äriplaan 2024”. Veebipõhised infopäevad toimuvad 21., 27. ja 29. augustil. Infopäeval osalus on tasuta, aga selleks tuleb enne end kirja panna.

Täpsemalt saab infopäevade kohta lugeda ning osalemiseks registreeruda METKi kodulehel. Infopäevadel osalemine on eelduseks, et taotleda põllumajandusliku tegevusega alustava noore ettevõtja toetust. 

Tagasi üles