Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Põllumajandus jõudis ka ministri ametinimetusse (1)

Copy
Regionaalminister Piret Hartman.
Regionaalminister Piret Hartman. Foto: Urmas Luik

Kui Sotsiaaldemokraatlik Erakond pühapäeval oma ministrikandidaadid kinnitas ja selle kohta teate välja saatis, seisis seal, et Piret Hartman kinnitati regionaal- ja põllumajandusministri kohale. Eelmise valitsusliidu ajal kandis  ministeerium küll nime regionaal- ja põllumajandusministeerium, kuid juhtis seda regionaalminister.

Maa Elu küsimusele, kas ministri ametinimi uues valitsuses muutus, vastas erakond jaatavalt. „Piret Hartmani ministriportfellist moodustab tõepoolest niivõrd olulise osa ka põllumajandus, et tegime koalitsioonikõnelustel ettepaneku ministri ametinimetust täiendada. Koalitsioonipartnerid sellega nõustusid ja uues leppes on ministri ametinimi ka juba täiendatud – senise regionaalministri asemel jätkab Hartman nüüd regionaal- ja põllumajandusministrina,” kinnitas Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretär Reili Rand.

Mullu, kui selgus, et Maaeluministeeriumi nimi plaanitakse muuta Regionaalministeeriumiks, sai see otsus põllumajandusega seotud organisatsioonide kriitika osaliseks. Leiti, et ministeeriumi nimes peaks kajastuma ka selle sisu.

Tagasi üles