Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Tippkokad võtavad mõõtu rääbise valmistamises

Copy
Üks viiest kokast, kes rääbisevalmistamises mõõtu võtab, on Urpo Reinthal.
Üks viiest kokast, kes rääbisevalmistamises mõõtu võtab, on Urpo Reinthal. Foto: Ülle Jukk

Viis tippkokka võtavad laupäeval Peipsi ääres mõõtu rääbise ja tema sõprade valmistamises. Kokkade mõõduvõtt toimub 20. juulil Kasepääl Rääbise Sõprade Festivalil, selle aasta viimasel rääbise püügipäeval.

Oma teadmisi jagavad ja maitseid pakuvad Roman Zaštšerinski, Taigo Lepik, Emmanuel Wille, Martin Laiapea, Urpo Reinthal.

Õpitoad "maitse palju jaksad" toimuvad kell 11–15 ning kõikidel külastajatel on võimalik tulla vaatama ja tasuta maitsma parimat rääbisest ja teistest Peipsi kaladest.

Tagasi üles