Tarmo Lehiste töö keerleb jalgpalli ja lehmade ümber (1)

Riina Martinson
, Maa Elu toimetaja
Copy
Pärnusse oma poja võistlustele kaasa elama tulnud Tarmo Lehiste hoiab jalgpalli EM-il pöialt väiksematele riikidele, seekord on tema silmis end heast küljest näidanud Austria, Taani ja Gruusia.
Pärnusse oma poja võistlustele kaasa elama tulnud Tarmo Lehiste hoiab jalgpalli EM-il pöialt väiksematele riikidele, seekord on tema silmis end heast küljest näidanud Austria, Taani ja Gruusia. Foto: Mailiis Ollino

Jalgpall ja lehmad? Tunduvad teineteisest nii kauged maailmad, kui vähegi välja mõelda oskaks, ometi on need Tarmo Lehiste elu osad. Ta on nii Eesti Jalgpalli Liidu juhatuse liige kui Eestimaa Piimatootjate Ühistu juhatuses ning Pärnumaal piimatootmise ja teraviljakasvatusega tegeleva OÜ Kaisma nõukogu esimees.

Jutuajamiseks saime kokku hoopis Pärnu rannapargis, kus läinud nädala lõpul oli käimas tuhandeid väikseid ja suuri jalgpallilapsi suvepealinna toonud Summer Cupi võistlus, kus ka Lehiste poeg Sander osales. Loomulikult oli isa poja kõikidele mängudele kaasa elamas.

Näeme teid õhtuti jalgpallistuudios EM-i mänge kommenteerimas, aga kuidas te veel tööalaselt jalgpalliga seotud olete?

Olen Eesti Jalgpalli Liidu juhatuse liige, kes vastutab

A-koondise ja televisiooniga seotud asjade eest. Lisaks töötan UEFA heaks ehk käin koondiste ja klubide mängudel Euroopas ning aitan korraldada kõike, mis on televisiooni- ja kommertspoolega seotud.

Tagasi üles