Hakki Pilke halumasin sobib nii kodukasutajale kui professionaalsele tootjale

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy

"See mudel on täiesti uus. Sellel aastal välja lastud, pika arendustöö tulemus," sõnas Sike Agri OÜ tootejuht Kalvi Krebsbach tutvustades mobiilset halumasinat Hakki Pilke Falcon 37

Mobiilne halumasin Hakki Pilke Falcon 37 on Kalvi Krebsbachi sõnul on tegu uue lähenemisega - masinat on võimalik sõidumasina haakes transportida. Nii võib masina vedada metsa või naabrimehe juurde, kus aga vaja tööd teha.  Masinaid saab käitada bensiini- ja elektrimootoriga ning ka traktorilt.

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 10 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa Elu TV messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis. Vaata lähemalt videost.

Järelveetav halumasin. FOTO:
Järelveetav halumasin. FOTO: Foto: Sike Agri

Mobiilne halumasin Hakki Pilke Falcon 37

Hakki Pilke halumasinad Raven, Falcon ja 38Pro on nüüd saadaval mobiilsetena, mis on paigaldatud ratastega telikule. Masinaid saab käitada bensiini- ja elektrimootoriga ning ka traktorilt. Mobiilsed masinad sobivad kodukasutajale ja professionaalsele tootjale. Standardis on puude sisse- ja äraveo konveier koos prahieemaldiga. Masinatel on kiilrihmavaba hüdrauliline juhtimine ja seadmete hooldusvajadus on viidud miinimumini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles