Teleskoopekskavaator Gradall XL3300R tootab ka madalates ja kitsaste oludes

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy

"Tegemist on teleskoopekskavaatoriga, mida on võimalik kasutada erinevate tööde puhul väga laias spektris ehitusvaldkonnas," sõnas LooBerg juhatuse liige Allar Adamberg teleskoopekskavaatorit Gradall XL3300R tutvustades.

Teleskoopekskavaator Gradall XL3300R on Adambergi sõnul on tegu väga multifunktsionaalse masinaga ja kasutada erinevaid lisaseadmeid, nagu giljotiin, kopp, silumisplaat, hüdrovasar, niiduk, haarats jne.

Kuigi masin on suur, on temaga mugav töötada kitsastes ja madalates oludes. "Eesti turul sobiks kasutamiseks raudtee- ja trassiehitusel, aga miks mitte ka metsameestel," sõnas ta.

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 10 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa Elu TV messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis. Vaata lähemalt videost!

Teleskoopekskavaator. FOTO: LooBerg
Teleskoopekskavaator. FOTO: LooBerg Foto: Looberg

Teleskoopekskavaator Gradall XL3300R

Teleskoopekskavaator, mis võimaldab kasutada erinevaid lisaseadmeid, nagu giljotiin, kopp, silumisplaat, hüdrovasar, niiduk, haarats jne. Suurim eelis on pikenev ja pööratav poom pikkusega kuni 14 meetrit. Masin sobib hästi töötama kitsastes ja madalates oludes. Messil esitletav masin on raudtee seadistuses, aga on võimalik tellida ka ratastega või roomikutega ning kasutada metsa ning kaeve- ja tõstetöödel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles