Metsaveohaagis Farma T17 kohandub kliendi vajadustega

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy

"Kliendid tahavad alati midagi järelmonteerida ja modulaarsuse kandsimegi üle Farmale, alustades T17 mudelist," selgitas Fors MW teenindusjuht Kert Uibo metsaveohaagist Farma T17 tutvustades, et varem BIGAB haagistega tuntust kogunud ettevõte on sama modulaarsuse toonud nüüd metsatehnikasse.

Metsaveohaagise Farma T17 puhul saab Uibo sõnul rääkida Lego-efektist: kõik on polditav, mistõttu saab haagist mugavalt kohandada just iga kliendi soove arvestades. 

FARMA/BIGAB edasimüüja, Voonamäe Grupp OÜ juhataja Tõnis Saarepuu täiendas, et klientide soovid lisavarustuse osas muutuvad, mistõttu on modulaarsus väga oluline. "Kui on tarvis veotiislit muuta või suuremat tõstukit, siis saab. Saab hiljem juurde või välja vahetada," kinnitas ta. "90% lisavarustusest on hiljem monteeritav."

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 10 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa Elu TV messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis. Vaata lähemalt videost!

Farma haagis. FOTO:
Farma haagis. FOTO: Foto: Forsmw

Metsaveohaagis Farma T17

Loodud vedama suuri koguseid, tagamaks väljaveo suure tootlikkuse hea läbitavusega, väikese survega maapinnale ja kõrge kliirensiga. Vaatamata suurele koormaalale on haagis paindlik tänu 40kraadisele tiisli pöördenurgale ning haagise veosüsteemile, mida saab tellida Farma standardse Robsoni kui ka rummusisese veoga. Lisaks on haagisele võimalik lisada pööratavad koormalaiendid ja vajadusel lisakoormatoed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles