Väetiselaotur Kubota DSX-W Geospread üllatab uuendustega

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy

"N-ö soojalt tehaseliini pealt saabunud," sõnas Stokker AS-i müügijuht Andres Suitso väetiselaoturit Kubota DSX-W Geospread tutvustades, et tegu on tõesti uue ja uudse tehnikaga.

Väetiselaoturi Kubota DSX-W Geospreadi puhul on Suitso sõnul kõige olulisem on välja tuua, et väetise laotuskettad on varustatud kaheksa tugeva laotuslabaga, mis tagab eriti ühtlase väljakülviga. "Enamasti on turul levinud väetisekülvikute mudelid, kus ühel laotuskettal on kaks, mõningatel ka neli jaotuslaba," sõnas ta.

RotaFlow süsteem tagab aga selle, et väetis väljutatakse külviku laotusketta keskpunkti, lõhkumata ja tolmustamata graanuleid.

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 10 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa Elu TV messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis. Vaata lähemalt videost.

Väetiselaotur. FOTO:
Väetiselaotur. FOTO: Foto: Stokker

Väetiselaotur Kubota DSX-W Geospread

Täppisviljeluses kasutatav ja ülitäpse kaalusüsteemiga mudel DSX-W Geospread on Kubota väetiselaoturite üks lipulaevu. Kubota väetiselaoturite laotuskettad on varustatud kaheksa tugeva laotuslabaga, mis tagab eriti ühtlase väljakülvi, RotaFlow süsteem vabastab väetist labadele alati kesksest asendist, lõhkumata graanuleid ja tekitamata tolmu ning tänu tasapinnalistele laotusketastele on tuule mõju minimaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles