Multifunktsionaalset kallurhaagist Ferrel 135CD esmaesitleti Maamessil

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy

"Sellega saab toimetada nii põllul kui metsas," sõnas Ferrel AS-i tootejuht Janek Ruusmere multifunktsionaalset kallurhaagis Ferrel 135CD tutvustades.

Kallurhaagise Ferrel 135CD näol on Ruusmere sõnul tegu multifunktsionaalse abimehega, mida saab kasutada nii põllu- kui metsatöödel, tegu on Eesti oma toodanguga. Tõstuk Palms 5.87z, mis paistab silma kompaktsete transpordimõõtmetega, on Palmse Mehaanikakojas välja töötatud, ning käru on Ferreli toodang.

Vastavalt kliendi vajadustele saab komplektile juurde lisada kastikõrgendused, puistekopa, metsaveo koormapostid ja heinarulli tugiraami jpm.

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 10 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa Elu TV messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis. Vaata lähemalt videost.

Kallurhaagis Ferrel 135CD
Kallurhaagis Ferrel 135CD Foto: Ferrel

Multifunktsionaalne kallurhaagis Ferrel 135CD

Ferrel esmaesitleb Maamessil vastupidavat Ferrel 135CD kallurhaagist koos Palms 5.87Z tõstukiga. Tegemist on 13,5-tonnise kandevõimega multifunktsionaalse tööriistaga, mis on abiks nii põllutöödel kui ka ehitus- ja metsatöödel. Vajadusel saab komplektile lisada kastikõrgendused, puistekopa, koormapostid ja heinarulli tugiraami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles