Nelja roomikuga Case IH QuadTrac 580 püüdis Maamessil pilke

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy

"Roomikutega traktorite kontsentratsioon Eesti turul läheb iga aastaga järjest suuremaks, sest maapinna surve on roomikute puhul palju väiksem kui ratastraktorite puhul," kinnitas Case IH tootegrupijuht Enno-Hendrik Lauri.

CASE IH QUADTRAC 580 traktoril on all 762 mm laiad roomikud, mis on vedrustatud, ja neid on väga lihtne hooldada. 

Enno-Hendrik Lauri tõi välja, et mõeldud on ka kasutajamugavuse peale ning traktori kabiin on suur, vaikne ja mugav. Traktor on varustatud ka automaatroolimise süsteemiga.

Eelmisel nädalal toimunud Maamessil esitleti 10 messinaela. Maa Elu vahendas neid oma Postimees Maa Elu TV messisaates ja nüüd tutvustab neid lähemalt ka Maa Elu veebis. Vaata videost lähemalt!

Case traktor. FOTO:
Case traktor. FOTO: Foto: Dotnuva Baltic

CASE IH QUADTRAC 580 TRAKTOR

Üks suurimatest traktoritest, mis Eesti põldudel töötab. Ameerikas toodetud Quadtraci neli eraldi juhitavat võnkuvat roomikut kopeerivad pinnareljeefi, mis vähendab survet maapinnale. Võimas mootor koos töökindla astmevaba CVXDrive või 16-käigulise PowerDrive käigukastiga tagavad tõhususe ja võimsuse. Tähelepanuväärne on ka masina suur, vaikne ja ergonoomiline kabiin. Vaatamata oma suurusele on traktori pöörderaadius ainult 5,7 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles