Marjamüük 2.0: uudsed automaadid meelitavad maasikaid ostma ka öösel

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy
Osaühingu BerryMarket juhi Siim Küti sõnul seisavad marjad võrreldes letimüügiga jahedas kapis kindlasti värskemad. Ostma meelitab tema sõnul ka lihtsalt uudishimu – uudne automaat on põnev nii väiksematele kui ka suurematele klientidele.
Osaühingu BerryMarket juhi Siim Küti sõnul seisavad marjad võrreldes letimüügiga jahedas kapis kindlasti värskemad. Ostma meelitab tema sõnul ka lihtsalt uudishimu – uudne automaat on põnev nii väiksematele kui ka suurematele klientidele. Foto: Kadri Suurmägi

Viljandimaa ettevõtja katsetab marjamüügis täiesti uut lahendust– 24 tundi avatud marjamüügiautomaate, mida loodab edu korral edasi müüa ka talunikele, et lahendada tööjõu leidmise ja kalli müügiplatsi maksumuse mure.

Kui marjamüügiga tegeleva osaühingu BerryMarket juht Siim Kütt mullu esimese automaadi Viljandimaale püsti pani, pidas nii mõnigi seda mõtet üsna pööraseks. „Pööraseks pidajaid on veel tänagi,” muheles Kütt, kellel tänaseks Viljandi linnas kaks 24 tundi avatud marjaautomaati. Üks linna Tartu-poolse sissesõidu juures, teine Männimäel linnast väljasõidul.

Peamiselt müüb ettevõte oma automaatides maasikaid, kultuurmustikaid, herneid ja mureleid. Kui praegu saab osta importmarju, siis esimesel võimalusel jõuab sinna ka kohalik mari. „Ka eelmine hooaeg juba müüsime kodumaiseid marju,” kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles