Kehtna Lihatööstus ootab kosilast

Tiit Efert
Copy
Lihatsehhi juhataja Tiit Sullakatko sõnul on Kehtna Lihatööstuse uks kosilastele avatud, tuleks vaid keegi, kes seal elu edasi viiks.
Lihatsehhi juhataja Tiit Sullakatko sõnul on Kehtna Lihatööstuse uks kosilastele avatud, tuleks vaid keegi, kes seal elu edasi viiks. Foto: Tiit Efert

Kuu aega tagasi tootmise lõpetamisest teatanud Kehtna Lihatööstus ootab kosilast, kes ettevõtte varad ja töötajad üle võtaks ning ka tootmist jätkaks.

Kehtna Lihatööstus on Kehtna Mõisa OÜ tütarettevõte, mille põhitegevusala on liha- ja vorstitoodete valmistamine ning realiseerimine. Lisaks on Kehtna Mõisa OÜ-l munakanad ja tuhandepealine lehmapiimakari ning ettevõte tegeleb ka taimekasvatusega. Lõpetamine puudutab vaid lihatsehhi ja munade tootmist.

„Meil ei ole pankrotiohtu,” toonitas lihatsehhi juhataja Tiit Sullakatko. „Lihtsalt istusime maha ja otsustasime, et lõpetame ära, sest kasumit ei ole paar viimast aastat teeninud.”

Pikk teekond

Sullakatko sõnul saab lõpetamine olema igal juhul viisakas, sest hankijatele ja tarnijatele saavad arved tasutud ning sellest jääb veel omanikele ülegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles