Ilmub Maa Elu digiajakiri

Teele Üprus
, Maa Elu peatoimetaja
Copy
Maa Elu digiajakirja esikaas. 
Maa Elu digiajakirja esikaas. Foto: Maa Elu

Täna on Maa Elu jaoks eriline neljapäev, sest lisaks paberväljaandele ilmub täna ka esimene Maa Elu digiajakiri.

Vast on tähelepanelikum lehelugeja juba märganud, et alates aasta algusest on Postimehe vahendusel võimalik lugeda digiajakirju Naine, Kodu, Lemmik ja Reis. Esimesed ilmumiskuud on näidanud, et lugejad on digiajakirjad kenasti vastu võtnud ja huvi nende vastu on suur.

Kevade lähenedes on aeg avaldada ka Maa Elu digiajakiri, mis pakub sisukat ja ajatut lugemist inimesele, kes tunneb huvi maaelu vastu. Jagame praktilisi nõuandeid aia- ja majapidamise valdkonnast, aitame valida parimat aiatehnikat, uurime, kuidas toimetab kodumaine toidutootja ja missugune eestimaine toit on kõige maitsvam, lisaks soovitame põnevaid maaturismi sihtkohti ja vahendame maainimeste lugusid.

Oma veebilehel maaelu.ee jätkame igapäevast uudisvoogu. Digiajakirjast saate lugeda põhjalikumaid ja ajatumaid lugusid, niisiis ei ole tähtis, mis ajal te digiajakirja lugema satute. Lugemiseks ei ole teil tarvis rohkemat kui nutitelefoni või arvutit ning te saate digiajakirja lugeda seal, kus ise soovite, olgu see koduaias või lausa palmi all.

Lisaks digiajakiri.maaelu.ee otselingile leiate Maa Elu digiajakirja ka kõikide meie maakonnalehtede veebilehtedelt, mis suunavad teid põnevaid artikleid lugema.

Niisiis, minge kaema, sest juba täna saate digiajakirjast muu hulgas teada, kuidas eriti rikkalik tomatisaak kasvatada. Maa Elu digiajakirjast leiate lood, mis innustavad!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles