Lapsed ei oska nuga ja lõikelauda kasutada, kodudes lihtsalt ei tehta enam süüa, nentis presidendilt Valgetähe teenetemärgi saanud Rudolf Visnapuu, kes koos teiste Eesti peakokkadega käib põhikoolides 6.–9. klassi lastega kokkamas.
Tellijale
Peakokk: lapsed ei oska taldrikule serveeritud praadi süüa (1)
„Meie, peakokad, läheme retseptidega koolidesse, et propageerida toidu tegemist, näitame, et see pole tegelikult sugugi keeruline,” seletas Visnapuu.
„Ütlen ausalt, maalapsed on tunduvalt teadlikumad toidumaailmast. Väga paljud linnalapsed ei oska süüa teha, 6.–9. klassi lapsed ei tea, kuidas porgandit koorida. Mõni laps hoiab sibulat esimest korda elus käes. Mõni lausa väriseb, kui hakkimiseks noa kätte võtab.”