Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

RETSEPT Kiirustage, jõuate veel ise peolauale maitsva kilu valmistada

Copy
Vürtsikilu.
Vürtsikilu. Foto: Kadri Suurmägi

Tahaks 24. veebruariks eriti mahedat ja värsket vürtsikilu, aga poes leiduv valik pole mokka mööda? Selgub, et maitsva vürtsikilu saab valmis teha paarikümne minuti ja üsna lihtsa vaevaga.

Vahendame siinkohal kalatoidud.ee lehel avaldatud retsepti, mille autor on Lia Virkus ja mille järgi täna kilusid valmistades on hommikuks maitsev peoroog olemas. Retsept on mõeldud 4–6 inimesele.

Koostisosad

  • 500 g värsket kilu
  • 0,5 pakki kiluvürtsi
  • 3 loorberilehte
  • 2 spl meresoola
  • 1 tl suhkrut
Tagasi üles