Kuller või rahakaart saabub maapiirkonnas nüüdsest koju tasuta

maaelu.postimees.ee
Copy
Detsembris on Omniva postitöötajatel kibekiire aeg ja postiautod aina vuravad teedel, et kasvanud pakimahuga hakkama saada ja pühadekaardidki õigeks ajaks pärale jõuaksid.
Detsembris on Omniva postitöötajatel kibekiire aeg ja postiautod aina vuravad teedel, et kasvanud pakimahuga hakkama saada ja pühadekaardidki õigeks ajaks pärale jõuaksid. Foto: Elmo Riig

Käesolevast nädalast kehtib Omniva personaalse postiteenuse uus hinnakiri, mille kohaselt saavad kõik inimesed, kes elavad väljaspool suuremaid linnu, tellida endale postikulleri koju või töökohta tasuta, et kasutada erinevaid Omniva teenuseid ja soetada filateeliatooteid.

Personaalse postiteenuse osutamine on tasuta, kui klient elab või asub maakonnas, väljaspool suuremaid linnu. Tasuline teenus kehtib suuremates linnades nagu Tallinn, Narva, Pärnu ja Tartu ning teistes linnades vastavalt Omniva hinnakirjale.

“Omniva on personaalselt postiteenust osutanud juba 2007. aastast, kuid just viimastel aastatel on huvi teenuse vastu kasvanud ja näiteks eelmisel aastal pöördusid meie kliendid personaalse postiteenuse sooviga pea 8000 korral,” ütles Omniva juhatuse esimees Mart Mägi pressiteate vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles