Saaremaa loomaaias saab suvel näha internetikuulsust

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy
Kapibaara Riia loomaaias. Just Riia loomaaed ongi seni olnud Eestile üks lähemaid paiku, kus kapibaarafännid saavad seda vahvat veesiga oma silmaga näha.
Kapibaara Riia loomaaias. Just Riia loomaaed ongi seni olnud Eestile üks lähemaid paiku, kus kapibaarafännid saavad seda vahvat veesiga oma silmaga näha. Foto: Zane Bitere

Kuigi tänapäeval on laste jaoks ühtviisi eksootilised nii lammas kui kaamel, on lastel tekkinud tänu internetile oma lemmikud, kelle kohta teatakse palju ja keda tullakse ikka ja jälle külastama. Nii on oma fännid Saaremaa loomaaia kilpkonnadel ja krokodillilgi. Suvel saavad külastajad seal aga näha üht tõelist internetikuulsust ehk kapibaarat, kel on tänu muhedatele videotele tekkinud miljoneid noori ja vanemaid fänne terves maailmas.

Pool aastat tagasi Saaremaal oma väravad avanud loomaial on läinud väga hästi. «On olnud väga pöörane, aga ka väga vinge aeg. Meil on esimese aasta kohta läinud tunduvalt paremini, kui me oleks arvanud,» sõnas üks loomaaia asutajatest Risto Ränk.

Väga tihe aeg oli loomaaial ka just äsja läbi saanud jõuluajal, kus lisaks jõulutegevustele said külastajad iga tund osa ka ühe põneva looma tegemistest, ning loomaaed oli avatud ka vaheajal. Ränk sõnabki, et alates avamisest pole neil olnud tegelikult ühtegi päeva, kus loomaaed on avatud, aga kedagi ei käiks, ja huvi pakuvad ühtviisi nii taluloomad kui Eesti kliimas harjumatud tegelased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles