Nädalavahetusel selgitati välja ratsutamise sisemeistrid

maaelu.postimees.ee
Copy
Meistritiitli võitis taaskord Dina Ellermann ja Donna Anna.
Meistritiitli võitis taaskord Dina Ellermann ja Donna Anna. Foto: Kersti Kivistik

Koolisõidus kaitsesid meistritiitlit taas kord Dina Ellermann ja Donna Anna. Takistussõidu sisemeistrid on seekord Rein Pill ja Geesche.

Laupäeval Veskimetsa Ratsaspordibaasis toimunud sisemeistrivõistlused koolisõidus tõid kohale Eesti koolisõidu paremiku kõikides vanuseklassides.

Seenioride klassis sõideti sama skeemi, mida sõitis Dina Ellermann ka 2021. aastal olümpiamängudel. RR5 skeemis said nad tulemuseks 71.268%.

Hõbemedali sai kaela Maria Mägi hobusel Ashwan ning kolmanda koha saavutasid Helena Kaal ja Cassander. Ellermann tõdes, et sõit õnnestus palju paremini kui Tokyos ning et jäi oma sõiduga väga rahule: “Arvan, et see oli meie üks parimaid sõite. Donna Anna nautis seda protsessi minuga koos ja meil oli väga hea klapp täna.”

Takistussõidu sisemeistrid selgitati välja Vaikla Puhkekeskuses kahe päeva vältel. Seenioride klassi esikoht selgus pingelistel ümberhüpetel, kus kõik esikolmiku sõitjad suutsid sõita välja aja 41 sekundit ja võitja otsustas vaid millisekund.

Rein Pill hobusel Geesche.
Rein Pill hobusel Geesche. Foto: Carmen Malmberg

Takistussõidu sisemeistrid on seekord Rein Pill ja Geesche. Hõbemedali väärilise sõidu tegi Kullo Kender hobusel Go For It ja pronks läks Gunnar Klettenbergile hobusel Hunter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles