Artikkel kõrvitsapõllust tõi kohale nii kliente kui pikanäpumehi (1)

maaelu.postimees.ee
Copy
Pärast seda, kui öökülm põllust üle käis, pole Tarmo Pärna sõnul neil enam ilmselt toiduvalmistamiseks vajalikku kvaliteeti.
Pärast seda, kui öökülm põllust üle käis, pole Tarmo Pärna sõnul neil enam ilmselt toiduvalmistamiseks vajalikku kvaliteeti. Foto: Erakogu

Järvamaal enne Arkma risti pilku püüdnud kõrvitsapõllust kirjutamine kutsus paljudes esile soovi saada sügisande, kuid meetodid selleks olid pererahva jaoks teinekord isegi kummalised.

Luige talu peremees Tarmo Pärn sõnas, et pärast Maa Elus ilmunud lugu tänavu ootamatult üle jäänud kõrvitsatest oli tal tegus nädalavahetus. „Kogu aeg keegi kas helistas või käidi kõrvitsaid ostmas ja uuriti seejuures ka juhtunu kohta. See oli kõik mõistetav, kuid oli ka autode rivi põllu ääres, kes kõik võtsid kõrvitsaid põllult tasuta, ja sellest ma väga aru ei saa,“ sõnas ta.

Seda autode rivi põllu ääres oli pererahval lausa kummaline vaadata, kuid lõpuks pöörasid nad selle iseendale naljaks, sest teisiti lihtsalt ei saa, ja võtsidki seda kui tasuta kino.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles