Pesukastiga kontinentaalvoodi - praktiline ja mugav valik sinu magamistuppa

Kaup24
Copy
Foto: © Max Rahubovisky via canva.com

Pesukastiga kontinentaalvoodi pole midagi muud kui üks praktiline ja luksuslik valik, mis on võitnud paljude eestlaste südamed. Kui sa ei tea täpselt, millist voodit oma magamistuppa valida, siis alljärgnevalt räägime lahti, miks just pesukastiga kontinentaalvoodi on parimaks valikuks. Loe edasi ja saa teada!

Pesukastiga kontinentaalvoodi lahendab sinu ruumiprobleemi

Lühidalt öeldes annab pesukastiga voodi juurde ruumi, kuhu paigutada asju. Olgu selleks siis voodipesu, riided või midagi muud, mida ei ole kuhugile mujale panna. Lisaruum on tagatud kas pesukasti või sahtlite näol sõltuvalt konkreetsest voodist. Mõlemad lahendused on head ja mahukad, kui vajatakse juurde ruumi, kuhu asju paigutada.

Pesukastiga kontinentaalvoodi on tavaliselt saadaval nii ühe kui ka kahe inimese vooditena. Seega, kui otsid midagi oma teismelisele lapsele, siis vali pesukastiga kontinentaalvoodi 120x200 või 90x200 cm. Pesukastiga kontinentaalvoodi 180x200 või lausa 200x200 cm on sobilik kaheinimese voodiks. Enamjaolt on ka pesukasti või sahtlite suurus võrdväärne voodi laiusega - see tähendab, et mida suurem voodi, seda rohkem lisapinda.

Vali pesukastiga kontinentaalvoodi, kui:

  • Sul on palju asju, mida pole kuhugi panna ja vajad lisaruumi.
  • Otsid midagi külalistetuppa. Pesukasti on hea paigutada külalistele mõeldud tekid, padjad ja voodilinad.
  • Elad väikeses majas või korteris, kus iga ruutmeeter on kõrges hinnas.
  • Armastad mugavust ja praktilisust käsikäes. Samuti hindad kõrgelt oma und.

Kontinentaalvoodid pakuvad täiuslikku mugavust ja kaunist disaini

Olgu see siis pesukastiga kontinentaalvoodi või ilma selleta, kõik seda tüüpi voodid on väga mugavad. Tänu mitmekihilisele madratsile pakub voodi head toestust, mis on vajalik selleks, et saaksime end korralikult välja puhata. Madratsi jäikus on tihtipeale valitav ja õige valiku saab teha kas kehakaalu või mugavust arvesse võttes. Tänu täislahendusele ei tule eraldi osta madratsit või voodiraami, sest kõike seda sisaldab pesukastiga kontinentaalvoodi. Mõnel juhul on tuleb juurde tellida voodi peatsi osa, mis ei pruugi alati komplekti kuuluda.

Pesukastiga kontinentaalvoodid on saadaval mitmesugustes värvides ja disainiga. Kõik, kes otsivad lihtsaid jooni, saavad valida ühevärvilise ja sileda peatsiga voodi. Nii öelda nööpidega peats lisab tuppa luksuslikku ja romantilist hõngu. Tänu laiale kanga ja värvi valikule, leiab sobiva kontinentaalvoodi igat tüüpi magamistuppa, nii modernsesse, romantilisesse maakoju, industrialistlikku linnakorterisse. Selleks, et selles ise veenduda, soovitame piiluda Kaup24 ja Hansaposti e-poodidesse ja tutvuda kontinentaalvoodite valikuga. Valikust leiab pesukastiga ja ilma selleta kontinentaalvoodid kui ka erinevates suurustes ja värvides voodeid. Alati midagi igale maitsele. Sooduspakkumised linadele ja tekkidele leiad ka näiteks kliendilehtedest. Ostes e-poest, ei pea sa külastama lõpmata arvul poode ja saad ostu sooritada vaid mõne klikiga.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles