Põllumajanduse tippjuhiks valiti esmakordselt naine

maaelu.postimees.ee
Copy
Maarika Susi.
Maarika Susi. Foto: Oleg Hartsenko

Täna, 29. septembril anti Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis toimunud konverentsil „Põllumees kui tippjuht“ juba 11. korda välja põllumajandussektori tippjuhi tiitel, mille pälvis Kõo Agro juhatuse liige Maarika Susi. Tiitli andis üle regionaalminister Madis Kallas.

Tiitli pälvinud Maarika Susi sõnas, et põllumajanduses toimetavatel inimestel peab lisaks särale silmis olema ka põllumajanduse pisik südames. „Mina olen selles valdkonnas nüüdseks toimetanud enam kui poole oma elust. Põllumajanduse tippjuhi tiitel on suur tunnustus ja see pole ainuüksi minu, vaid kogu mu meeskonna oma. Olen püüdnud meie ettevõtetesse viia avatud suhtlust ning meeskonnajuhtimismudelit. Võin uhkusega öelda, et minul ongi see nn dream team ehk unistuste meeskond, kellega saab teha ka kõige põnevamaid projekte. Võib-olla see julgus neid projekte ette võtta ja ära teha ning leida igas päevas positiivsust ongi põhjus, miks see tunnustus tuli,“ ütles Susi.

Susi jaoks on oluline pikk visioon ning mõelda hoolega, kuidas iga otsus mõjutab järgmist otsust, tulemust või meid ümbritsevat keskkonda. „Meie ümber on nii palju ettearvamatut ning on hea teada, et kõik, mis on meie teha, on tehtud südamega,“ ütles värske põllumajanduse tippjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles