Päevatoimetaja:
Kadri Suurmägi

Põllule maandunud Boeing ja valehäbi – eestlased jagavad maale kolimise lustakaid lugusid

Copy
Vestlusringis osalesid Märt Koik (vasakult), Marko ja Lisanna Hiiemäe, Tuuli Jõesaar ja Marit Ummelas. Vestlusringi juhtis Urmas Vaino.
Vestlusringis osalesid Märt Koik (vasakult), Marko ja Lisanna Hiiemäe, Tuuli Jõesaar ja Marit Ummelas. Vestlusringi juhtis Urmas Vaino. Foto: Kuvatõmmis

Maal elamise päeva avaüritusel osalesid vestlusringis mitmed maale kolinud tuntud inimesed, kes Urmas Vaino juhtimisel jagasid nii saalis olnutega kui veebi teel sündmust jälginud inimestega humoorikaid seiku ja praktilisi nõuandeid. Ühes olid nad aga kõik veendunud – maale kolides peab enda jaoks kõik plussid ja miinused korralikult läbi mõtlema.

Maal elamise päevale stardi andnud vestlusringis Tartumaal Rannu rahvamajas jagasid oma lugusid ajakirjanik Tuuli Jõesaar, Mulgimaal elav ERRi saadete toimetaja Marit Ummelas, Raplamaal elav näitleja Märt Koik ning 2023. aastal parima talu tunnustuse saanud Sepa talu pererahvas Marko ja Lisanna Hiiemäe.

„Mina proovisin maaelust võimalikult kaugele pääseda,” meenutas maal üles kasvanud Marko Hiiemäe, miks tema tee viis Tallinna ja isegi vahepeal Londonisse. Mida aeg edasi, seda enam tõmbas noori aga maale.

Tagasi üles