Rasmuse pere maale kolimise lugu: Linnamäe on täielik zen koht!

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: Erakogu

Armas Oru Kool ja Linnamäe Lasteaed, mõlemad pisikesed ja kodused. Meie enda omad, siinsamas Linnamäel. Pärast 11 aastat mujal elamist, võtsime naisega vastu otsuse kolida tagasi maale. Miks?

Mina olen Rasmus Prik (32) ning keerame ajaratast natuke tagasi. Elasin Linnamäel oma esimesed 19 eluaastat. Mingil hetkel jõudsin arusaamani, et tahan end arendada ja üles leida oma kire. Aga ma ei teadnud, mis oleks see õige? Pärast gümnaasiumi teenisin sõjaväes, töötasin Soomes ja Tallinnas, õppisin EEK Mainoris ning seejärel asusin tööle Riigikogu Kantselei IT-spetsialistina. Paralleelselt õpingute, kahe lapse, hobide ning tööga õppisin foto- ja videotöötlust ning 3D disaini.

Miks me otsustasime tagasi kolida? Minu imeline naine Birgit , oleme koos olnud 10 aastat ning läbi käinud käänulise ja keerulise teekonna. Koos õppisime, et kui oleme ise tugevad, siis katsumused teevad meid võitmatuks – oluline on mitte alla anda. Mäletan kui rasked olid kuulõpud, mis algasid tegelikult juba poole kuu pealt. Oleme elanud korterites, kolinud 8 või 9 korda, otsinud oma kohta. Tahtsime elada OMA majas, kuid ei leidnud selleks sobivat kohta. Mind painasid lapsepõlvest meelde jäänud kuumad suved kui paljajalu koduõue murul ringi jooksin ja külmad talvepäevad, kus nagu vati sees lumepalle memmeks veeretasin – seda kõike tahtsime oma lastelegi pakkuda. Soovisime, et lapsed läheksid väikesesse kooli ning kasvaksid tugevas kogukonnas.

Ühel hetkel märkasin, et Linnamäel, minu lapsepõlve kodukohas, on meile sobilik maja müügis ja käisin mõtte naisele välja. Olime siin aeg-ajalt sõpradel külas käinud ning Birgitile meeldis Linnamäe juba enne siia kolimist. See on arenev piirkond, kus on kõik olemas: kool, lasteaed, juuksur, kohvik, jalahooldusstuudio, mängutuba, noortekeskus, beebikool, staadion, pood, tankla, remonditöökoda, turuplats, kultuuri- ja spordisaal. Kohalik kogukond on super tööd teinud, et hoida piirkonda turvalise ning usaldusväärsena – Linnamäe on täielik zen koht! Omalt poolt tahan meie kogukonnas olla abiks kõigi oma teadmistega nii IT kui ka disaini valdkonnas.

Nüüd Sa tead, miks me tulime tagasi maale, tagasi oma kodukohta, Linnamäele!

Meil on olemas kõik, mida eluks soovida: armastav perekond, kaks last (Kenert ja Lorete), kass Suusi ja koer Deisy. Vaatan neid kõiki armastusega igal hommikul kui ärkan. Edasine ja kõik muu selle kõrval on täielik privileeg, mida on patt nautimata jätta!

Copy
Tagasi üles