Eesti rohumaaveise liha teeb küll pisitasa võidukäiku, ent võistleb jõuliselt Uruguay nuumafarmidest pärit alati ühesuguse kvaliteediga veiselihatükkidega. Eesti liha kahjuks räägib endiselt kõikuv kvaliteet ja vähene laagerdamine, kuid pilt on muutunud järjest paremaks.
Tellijale
Eesti lihaveiseliha võistleb Uruguayst pärit toodanguga (1)
Grillmeister ning restoranide Pull ja Härg asutaja Enn Tobreluts on veiseliha otsinud tervest maailmast, kuid eelistab just Uruguayst pärit lihatükke. Ta on kursis ka Argentinast ja Brasiiliast pärit liha kvaliteediga, mis pole nii ühtlane. USAst ja Austraaliast pärit liha on tema sõnul kallim, Inglismaa ja Šotimaa liha imporditakse vähe ja see võib olla ka vähe laagerdatud. „Kohapeal restoranidest saab küll üldiselt hea kvaliteediga liha,” kinnitas Tobreluts. Aga Uruguayst tema sõnul jama ei tule ja liha on ühtlase kvaliteediga.