Unistuse täitmine: disainsaunadega Ameerikasse (2)

Kuido Saarpuu
Copy
Paide äärelinnas saab Toimi Toomväli (vasakul) tulevase kodu hoovil uudistada erilist disainsauna. Saunameeste meeskonda kuuluvad ka ­Reimo Kool (keskel) ja Ants Juhandi (paremal). Pildilt on puudu Gert Viigand, elektrilahenduste eest vastutanud Ats Kõivopuu ja CNC-pinkidega sina peal Rene Martin.
Paide äärelinnas saab Toimi Toomväli (vasakul) tulevase kodu hoovil uudistada erilist disainsauna. Saunameeste meeskonda kuuluvad ka ­Reimo Kool (keskel) ja Ants Juhandi (paremal). Pildilt on puudu Gert Viigand, elektrilahenduste eest vastutanud Ats Kõivopuu ja CNC-pinkidega sina peal Rene Martin. Foto: Kristo Kivisoo

Kui Paide mees Toimi Toomväli end tutvustades oma ametist räägib, saab selgeks, et mees on siseviimistleja. Vägisi kisub aga sinnapoole, et ettevõtjast saunameistri tiitel tuleb samuti lisada.

Sest just oma tulevase kodu krundile Paide äärelinnas on mees koos oma kamraadidega püstitanud ühe sellise sauna, mida mujal maailmas ei kohta. Disainsauna, nagu meistrimees ise selle neljale inimesele sobiva eeskoja ja kuni kaheksa täiskasvanut mahutava leilivõtmisruumiga hoonekese kohta ütleb.

Saun meelitab möödasõitjaid

See saun on esimene prototüüp Kerberos Sauna Art OÜ maailmavallutusplaanis ja on seni ka reklaamina päris hästi töötanud. Inimesed sõidavad mööda, keeravad autod tagasi ja teevad peremehega juttu.

„Tahan ka sellist!”

„Kas saaksin samasuguse, aga 14 ruudu asemel 100ruutmeetrise põrandapinnaga?”

„Mul on Ameerika Ühendriikides, Mehhikos, Austraalias ja Türgiski tahtjad olemas.”

Toimi Toomväli on pisut ka ise imestunud, kuivõrd suurt elevust on tema väljamõeldud disainsaun inimestes tekitanud. Huvi on tekkinud ilma suurema reklaamita, lihtsalt koduhoovist mööda sõites ja hiljem oma silmaga olemasolevat sauna uurides.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles