Fiskarsi pannid - kvaliteet, milles ei pea pettuma

Kaup24
Copy
Foto: © Getty Images via canva.com

Fiskarsi kaubamärk ei vaja pikemat tutvustamist, sest tõenäoliselt pole eestlast, kes seda ei tea. Paljudel on kodus mõni Fiskarsi pann või aiatööriistad. Selles artiklis keskendume köögitarvikutele ja räägime lähemalt, kuidas valida oma kööki sobivad Fiskarsi pannid. Avasta kogu Fiskarsi pannide valik Kaup24st või Hansapostist ja varusta oma köök ajatu kvaliteediga!

Millised Fiskarsi pannid valida?

Panne on erisuguseid, need erinevad nii suuruse, kuju, otstarbe kui ka materjali poolest. Niisamuti ka Fiskarsi pannid, mille seast võib leida nii sobiliku panni pannkookide praadimiseks kui ka steigi grillimiseks. Olgu selleks täiesti tavaline praepann või hoopiski vokkpann 28 cm või suurema läbimõõduga, Fiskars pakub laia tootevalikut, mis rahuldab iga kodukokkajat.

Milline Fiskarsi pann valida? Roostevabast terasest pann on kahtlemata üks populaarsemaid valikuid: seda tänu materjali suurepärasele vastupidavusele ja kergele hooldusele. Heaks valikuks võib olla Fiskars All Steel Pure ja Fiskars Norden. Mitmed Fiskarsi pannid on valmistatud roostevabast terasest, et pakkuda mugavat praadimise ja vokkimise võimalust.

Teised paljude eestlaste lemmikud on eriti vastupidavad pannid sarjast Fiskars Hard Face, millel on uuenduslik ja vastupidav Hardtec Superior+™ kate. Samuti on selle sarja pannid ilma PFOA ja PFASita.

Kolmandaks väärivad märkimist Fiskarsi pannid sarjast Rotisser. Rotisseri valikust leiab nii ahjuvormi, aga ka igapäevaseks kasutamiseks loodud OH praepanni, mis on valmistatud alumiiniumist ja kaetud Hardtec Premiumi vastupidava mittenakkuva kattega.

Kõik Fiskarsi pannid on väga head, sobiva leidmiseks mõtle läbi järgmine:

  • Kui suur peaks pann olema? Fiskarsi pannide läbimõtt algab tavaliselt 24 sentimeetrist.
  • Millisest materjalist valmistatud: kas malmist, alumiiniumist, keraamikast või millestki muust?
  • Kui oluline on mittenakkuv ehk non-stick-kate?
  • Mille jaoks on mõeldud: praadimiseks, grillimiseks, vokkimiseks või ahjus kasutamiseks?

Fiskarsi pannid laia tootevalikuga e-poodidest

Selleks, et täiustada oma köögitarvete hulka, ava oma mobiiltelefon või arvuti ja mine Kaup24 või Hansaposti e-poodi, et sealt avastada kõik Fiskarsi pannid. Tutvu valikuga ja leia Fiskarsi pann, mida oled tulnud otsima. Mugava ja kvaliteetse panniga saad valmistada nii maitsvaid sõrnikuid kui ka vürtsika vokiroa. Rääkimata suus sulavatest ahjuroogadest ning omletist. 

Internetipoed on head kohad, kust tellida sobivad Fiskarsi pannid ja muud vajalikud köögitarvikud. Tihtipeale leiab just e-poodidest kõige suurema valiku ning väga head pakkumised. Seega kasuta võimalust, et soetada pannid, mis sinu köögist on puudu, ja investeeri tõelisse Soome kvaliteeti, mida pakuvad Fiskarsi pannid!

Copy
Tagasi üles