Regionaalministri põllumajandusnõunikuna alustab tööd Kaja Piirfeldt

maaelu.postimees.ee
Copy
Kaja Piirfeldt.
Kaja Piirfeldt. Foto: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja

Sel nädalal alustab tööd regionaalminister Madis Kallase uus nõunik Kaja Piirfeldt, kes on põllumajandusega seotud juba pikemat aega nii ettevõtjana kui ka koolitajana.

„Kajal on ligi 20-aastane kogemus põllumajandussektoris ettevõtjana. Sellele lisaks on ta töötanud MTÜ Eesti Noortalunikud juhina, loomakasvatuse kutseõpetajana ja maamajanduse konsulendina. Seega on tal põhjalik ülevaade valdkonnast ning seal ees ootavatest katsumustest ja võimalustest,“ kirjeldas regionaalminister Madis Kallas uut nõunikku.

„Töö nõunikuna on hea võimalus aidata kujundada dialoogi tegevpõllumeeste ja ministeeriumi vahel, kasutades seejuures toena valdkonnas omandatud praktilisi teadmisi ja võrgustikku. Praeguses heitlikus ettevõtluskeskkonnas on ühine inforuum ja arusaam eriti olulised, et tagada ettevõtjate kohanemine ja konkurentsivõime," ütles uus ministri nõunik Kaja Piirfeldt.

Kaja Piirfeldt on lõpetanud Türi Kõrgema Põllumajanduskooli (praegune Järvamaa Kutsehariduskeskus), kus ta omandas põllumajandustöötaja kutse tasemel 4. Lisaks pälvis ta 2023. aastal Maaeluministeeriumi hõbedase teenetemärgi, omas 2021. aastal riigi parimat alla 100-pealist piimakarja ja aastal 2020 pärjati teda aasta põllumehe tiitliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles