Kahepoolne külmik jäämasinaga - praktiline valik suurde perre

Kaup24
Copy
Foto: © Getty Images Signature canva.com

Kahepoolsed külmikud on paljudele tuttavad ameerika filmidest, kus ilma selleta ei saa. See pole vaid trendiks seal, vaid ka siin, eriti siis, kui pere on suur. Kahepoolne külmik jäämasinaga mahutab palju ja valmistab sulle jääd just siis, kui seda vajad. Miks osta kahepoolne külmik jäämasinaga?

Miks osta kahepoolne külmik jäämasinaga

Suures peres kulub rohkem toitu ja tavaline külmik, mis on ühe uksega, võib jääda väikeseks. Eriti juhul, kui kombeks on osta nädala jagu toitu ette. Kahepoolne külmik lahendab probleemi, sest see on suurem, sellel on rohkem riiuleid ja kaste, kuhu toitu paigutada. Kõigele lisaks on olemas külmikud, millel on ka jäämasin. Kahepoolne külmik jäämasinaga on hea kiireks jääkuubikute saamiseks, mida saab kasutada värskenda limonaadi või kokteili valmistamisel. Pole paremat kui jäämasin kuumadel suvepäevadel, kas pole.

Tänu rohkemale ruumile on kahepoolne külmik jäämasinaga suurem investeering kui mõni teine külmkapp. Õnneks saad kahe uksega külmkapi valida välja Hansapostist ja Kaup24-st, kus on rohke valik tooteid erinevatest hinnaklassidest. Avasta Beko, Bosch, Samsung, LG ja teised tuntud elektroonika brändid. Vali vastavalt oma eelarvele, disainile, funktsioonidele sobiv külmik ja vaheta vana välja. Need pole ainsad elektroonika tooted, mida saad seal osta. Osta uus LG TV või raadio oma kööki, et saaksid toidu valmistamise kõrval jälgida lemmiksaateid. Kõik elektroonika tooted, mida välja valid, olgu selleks siis vaid kahepoolne külmik jäämasinaga või LG TV, tarnitakse sinuni mugavalt. Sina ei pea midagi muud tegema, kui ostu sooritama ja jääma oma uut LG TV või külmkappi ootama.

Kahepoolne külmik jäämasinaga ei muuda mitte ainult värske toidu paigutamise kergemaks, vaid ka kõikide sinu sügavkülmutatud saaduste hoiustamise. Oled kindlasti puutunud kokku olukorraga, kus sügavkülmik on pungil täis ja sa ei mäleta enam, mis sahtlitesse pandud sai. Kahepoolne külmik sisaldab kahte sügavkülma, üks ühel pool ja teine teisel pool. Lisaks rohkemale ruumile, saad paremini toitu paigutada ja tead täpselt, kuhu midagi pandud on.

Kahepoolne külmik jäämasinaga sisaldab tavaliselt jäämasina osa, mis on külmiku esiküljel. Selle kasutamiseks ei tule isegi külmkappi avada, vaid piisab nupule vajutamiseks, et veeklaas jääga täita. Kas pole mitte mugav?

Tänu rohketele funktsioonidele kui ka suurusele, tuleb kahe uksega külmiku eest käia välja suurem summa. Kui sa oled kindel, et see on vajalik ja täidab sinu pere vajadusi paremini, pole kahtlustki, miks mitte vahetada vana külmik uue vastu ja suurema vastu välja. Arvesta aga sellega, et kahepoolne külmik jäämasinaga mahuks kööki. Leia sobiv toode Hansapostist või Kaup24-st ja telli kahepoolne külmik juba täna! Külmik võib ka olla suurepärane kingitus.

Copy
Tagasi üles